Верховна рада ухвалила постанову Про присудження премії учасникам ЗНО. Про це повідомляє портал УНІАН.

За це рішення проголосували 303 народні депутати з 340. Йдеться про постанову №6254, яка передбачає отримання тридцятьма осіб за кращі результати сну.

Розмір премії становить сто тисяч гривень на кожного. Представник президентської партії "Слуга народу" Сергій Бабак повідомив, що до цього подібної практики в нашій старні не було. Розмір премії-100 тис.грн кожному.

Верховна Рада, кадр з відео

"її отримають 30 юнаків і дівчат, які закінчили школу в поточному році, які найкраще здали зовнішнє незалежне оцінювання з чотирьох предметів. При цьому отримали не менше 790 балів, зокрема, 200 балів за мінімум один з цих навчальних предметів, а також вступили на навчання в українські університети", - повідомив він.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Як повідомив Сергій Бабак, у списку кращих студентів найбільше жителів Львова та Києва. Однак половина даного списку вирішила вступити на навчання в університети інших міст, в столичні вузи.

Раніше ми повідомляли, що українці відмовляються "годувати" страхові компанії. На офіційному сайті президента України, посаду якого зараз займає Володимир Зеленський, з'явилася чергова петиція.

Раніше Знай писав, українців покарали за підроблені сертифікати про вакцинацію: світить в'язниця. Поліцейські за тиждень відкрили 145 кримінальних проваджень.

Також Знай повідомляв, сovid - 19 в Україні перед робочим тижнем йде у відпустку, медики радіють "жовтій" статистиці: дані МОЗ на 28 листопада. Оперативне зведення статистки по захворюваності Covid - 19 в Україні за минулу добу.