Українка повідомила, що була побита таксистом. Про це повідомляє телеграм-портал Чорний список.

Подія трапилася у Кривому Розі. Дівчина опублікувала відеозапис, а також фотографію рентгена, які говорять про зламані пальці.

"Сварка розгорілася через прохання дівчини закурити електронну сигарету в машині. В результаті водій таксі Недовіз дівчину до будинку, викинув з машини в бруд і почав виламувати їй пальці. На крики вибіг сусід, після чого таксист поїхав. Постраждала зняла побої. У неї переломи пальців на обох руках", - заявляє портал чорний список.

Як повідомила дівчина, вона попросила закурити електронну сигарету, на що він агресивно відповів і на чал розповідати про шкоду електронних сигарет. Українка повідомила, що попросила його стежити за дорогою, що підігріло конфлікт.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Водій, за словами Українки зупинив машину і зажадав від дівчини вийти з транспортного засобу. Коли вона попросила повернути частину грошей, то водій нібито вийшов з авто, викинув її, почав ламати пальці. У підсумку його злякав сусід.

З боку водія немає ніякої інформації.

Нагадаємо, українці зможуть отримати спадщину без всякої мороки: необхідні документи та алгоритм дій

Як повідомляв " Знай.ІА", від 30 до 50 тисяч гривень за гектар: де і як українці купують землю після скасування мораторію

Знай.ІА писав, без черг, місяців очікування і паперів: українцям показали, як отримати "прописку" за день.