2022 рік пройде під знаком Водяного Тигра, що символізує відвагу, силу і захист від зла.

Святкова вечеря, який влаштовується багатьма сім'ями в Новий Рік, повинен був особливим і містити хоч одну страву, яку любить тварина-покровитель. Більшість того, що готується на стіл - має символічне значення і дає надію на щастя, багатство і здоров'я.

Святковий стіл, фото з відкритих джерел

Особливу увагу потрібно приділити рибки, що символізує достаток і багатство в традиційній китайській культурі. Рецепти не мають значення, тому на столі може бути як звична солона скумбрія, так і Шуба з червоною рибою. Важливо правильно її з'їсти-залишаючи половину або третину страви на наступний день, маючи на увазі наявність запасу на майбутнє.

Друга страва, яку можна приготувати - пельмені, які є основним святковою стравою в Китаї. Вони є запорукою щастя, добра і ситості. І наостанок, звичайно ж, курка. Вона уособлює успіх і удачу в повсякденних справах. Її можна запекти цілком або приготувати супчик. Однак вивчіть рецепти цього птаха в кисло-солодкому соусі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Курка за рецептом Євгена Клопотенкоа, скріншот з відео

Візьміть 500 грамів курячого філе, один солодкий перець, два помідори, 2 колечка консервованого ананаса, 10 столових ложок соєвого соусу, 40 мілілітрів яблучного оцту, 5 чайних ложок цукру, дві столові ложки томатної пасти і половина склянки води. Нарізайте курку тонкими смужками, заливайте соєвим соусом (залишивши 4 ст.л.) і обсмажуйте на рослинному маслі.

Далі беретеся за перець, помідори і ананас - нарізайте їх невеликими шматочками, з'єднайте з рештою соєвим соусом і томатною пастою. Додайте воду, цукор і тушкуйте на повільному вогні протягом десяти хвилин. Потім залишилося з'єднати процеси разом і готувати ще 10 хвилин.

Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru
Святкування Нового року. Фото: Vplate.ru

Нагадаємо, без нудних бутербродів на Новий Рік: 4 рецепти закусок-рулетиків з шпротами від Ольги Герун - позаздрить навіть Злата Огнєвіч

Як повідомляв "Знай.ua", Новий рік так і вабить: у скільки обійдеться відпочинок в Буковелі простим українцям

Знай.ua писав, як врятувати пересолену їжу? Простий спосіб, який зробить блюдо їстівним