Голлівудські зірки катаються на різноманітних машинах. Про це повідомляє портал Твоя Машина.

Попри те, що голлівудські актори вкрай багаті їм можуть дозволити собі наймодніший і останній залізний кінь, вони часто вибирають вкрай скромні автомобілі. Це робиться в першу чергу для того, щоб уникнути зайвої уваги фанатів.

Сильвестр Сталлоне-актор, без якого не міг обійтися жоден голлівудський бойовик. У його автопарку багато дорогих машин, але на кожен день він використовує старенький Volkswagen Phaeton.

У Мела Гібсона традиційний засіб пересування маленький Smart. Автомобіль підкорив актора своєю неймовірною компактністю і економією. Завдяки йому він може паркуватися на центральних вулицях великого міста.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Колишній губернатор Каліфорнії, бодібілдер, відомий голлівудський актор Арнольд Шварцнегер вибрав для пересування по місту Гелендваген. Особистий автомобіль знаменитості Mercedes G-class має одну особливість і є повністю електричним, зробленим під замовлення.

Раніше повідомляли, у Харкові перед " чорною п'ятницею "підняли ціну на Старі товари і прикрилися розпродажем:" Все, що потрібно знати...".

Як повідомляв Знай.uа, "Укрзалізниця" пробила дно в електричці з діркою замість дверей: "вентиляція" на морозі. Покупці в одному з торгових центрів Харкова побачили дуже чіткий обман-перед днем знижок на старі цінники наклеїли ціну вище, а потім вирішили давати знижку.

Знай.ua писав, йдемо в Європу? Продавщиця наплювала на пенсіонерку з розбитою головою. Справа в тому, що на вулиці Гагаріна в Харкові, на вході в м'ясний магазин спіткнулася Літня жінка. Вона розбила голову в результаті цієї події, але дивує не це... а те, що продавщиця зовсім ніяк не відреагувала на цю ситуацію.