Григорій Решетник звів Злату Огнєвіч і відкинутого нею Діму Шевченка: "Як можна було?

Григорій Решетник показав шанувальникам фрагмент з пост-шоу, яке вже встигли відзняти, але на телеекранах воно з'явиться в п'ятницю, 10 грудня. У кадрі можна побачити самого телеведучого, Злату і Дмитра Шевченка, якого співачка відкинула у фіналі.

Варто відзначити, що багато фанатів засудили артистку за вибір у бік другого претендента, Андрія Задворного, і з моменту останнього випуску на неї вилилося чимало хейта.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Олена Зеленська згадала важке минуле, яке змушує її піклуватися про малюків: "Діти з недитячими поглядами"

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Олена Зеленська розповіла українцям про міжнародну організацію "ЮНІСЕФ", яка вже протягом 75-и років захищає дитячі права і життя, забезпечує безтурботне дитинство, освіту, здоров'я і рівні можливості для кожного. Як повідомила перша леді, це був один з найгучніших і найпотужніших проектів ООН, який спочатку був покликаний нагодувати всіх дітей. Зараз цей фонд присутній в 190 країн світу.

Перша леді поділилася важливою новиною - тепер вона співпрацює з офісом ЮНІСЕФ в Україні. Віднині Зеленська разом з цією організацією просуватиме свої основні проекти, над якими працює вже довгий час - Безбар'єрність в Україні і реформа шкільного харчування.

Олена Зеленська, фото з Instagram

В українських супермаркетах посеред зими з'явилася черешня - 1.5 тисячі за кілограм і вже гниє: "Виглядає на 9.99"

У київських супермаркетах з'явилася у продажу черешня за нечувані 1500 гривень за кілограм. Про це повідомили в співтоваристві «Україна в шоці». За свідченнями автора фото, кілограм черешні в магазині мережі "Сільпо" коштує, як 10 кілограмів м'яса.

«На фото ягідка чекає щасливого покупця в "Сільпо". Взяли б?», - запитують в співтоваристві.

На знімку видно, що «золота» черешня насправді не кращої якості, і виглядає пом'ятою. При цьому цінник на продукт шокує навіть не найбідніших українців. Хто може дозволити собі поласувати ягідкою, незрозуміло.

Україну накриють потужні лавини в снігопади: Укргідрометцентр назвав зони небезпеки

У ДСНС попередили про сніголавинну небезпеку третього рівня. У частині країни очікуються сильні снігопади і хуртовини.Трапиться це вже в середу, 8 грудня на високогір'ї Івано-Франківської області. Також, можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях. Рятувальники рекомендують утриматися від походів на високогір'ї, так як це може варто вам життя.

7 грудня - на високогір'ї Івано-Франківської області. 7-8 грудня-на високогір'ї Закарпатської області, у середньогір'ї Львівської області.

"Погодні умови можуть призвести до порушення звичного руху транспорту", — йдеться в повідомленні Львівського гідрометрцентру.

Небезпека, фото: ДСНС

У МОЗ заговорили про вакцинацію дітей від 5 років, Віктор Ляшко повідомив деталі: "Ми дозволили"

Віктор Ляшко повідомив, що станом на 7 грудня в Україні вже вакцинували понад 40 тисяч дітей старше 12 років. До того ж він додав що незабаром можуть дозволити прищеплювати і більш молодших.

"Ми дозволили вакцинуватися проти COVID-19 дітям від 12 років. У деяких країнах світу вже почали вакцинувати дітей старше 5 років. Я думаю, у нас виробник вакцин швидко зареєструє зміни в інструкції, і це теж можна буде зробити", — сказав міністр.

Вакцинація, скріншот: YouTube