З Полтавської області прийшли вельми сумні новини, які в черговий раз доводять, що людина - це найнебезпечніша тварина на планеті Земля. Справа в тому, що поліція Полтавської області порушила кримінальне провадження проти 56-річного українця за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби МВС України в мережі Facebook.

Поліція, facebook.com/patrolpolice.gov.ua

"Зараз за життя тварини борються ветеринари. Покалічену собаку на прізвисько "Лакі" планує забрати до себе в сім'ю фахівець сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Полтавського райуправління поліції, який виїжджав на місце скоєння злочину.

У поліцію за допомогою звернулися місцеві жителі міста Глобине. Громадяни повідомили, що стали свідками жорстокого побиття собаки на очах у дітей біля місцевої школи. За попередньою версією слідства, 56-річний чоловік жорстоко побив собаку нібито за те, що вона задавила домашню птицю.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Після знущань чоловік викинув покалічену тварину на смітник. Свідками побиття собаки стали школярі, які перебували на спортивному майданчику навчального закладу.", - повідомляють правоохоронці.

Бідна собака, фото: Facebook

Раніше повідомляли, на Полтавщині дівчина імітувала власне викрадення: історія нещасного кохання.

Як повідомляв Знай.uа, молодий "ентузіаст" Леха намагався прибити свій статевий орган до бруківки: проводив "обряд з темними силами".

Знай.uа писав, хотів "стріляти по обличчях": колишній учень заявився в школу з трьома ножами, пістолетом і балончиками - кадри з місця НП.