Український чемпіон-борець 23-річний Семен Новіков прийняв громадянство іншої країни.

Про це пише болгарське видання "Фокус".

Так, стало відомо, що чемпіон Європи з греко-римської боротьби у ваговій категорії до 87 кг, українець Семен Новіков прийняв спортивне громадянство Болгарії. 23-річний спортсмен, який народився у Харкові, тепер виступатиме під прапором цієї країни та спробує пробитися на Олімпійські ігри-2024 у Парижі.

Семен Новіков, фото з фейсбук

Відомо, що молодий спортсмен уже отримав паспорт Болгарії і з наступного сезону боротиметься у складі нової національної команди.

Популярні новини зараз

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

До слова, останнім часом Семен Новіков проходив реабілітацію після травми плеча. Однак, точні терміни відновлення не називалися. Сам же спортсмен ще місяць тому заявляв, що у 2021 році навіть не почне тренуватися.

Семен Новіков, фото з фейсбук

Варто нагадати, що Семен Новіков дворазовий чемпіон світу серед молоді (U-23). Перед Олімпійськими іграми-2020 сподумен намагався оскаржити право Жана Беленюка їхати до Токіо, проте отримав відмову у проведенні контрольної сутички.

Нагадаємо, Жан Беленюк не на жарт "зголоднів", олімпійського золота мало: "Ще той танк". Народний депутат Жан Беленюк показав зароблені медалі і захотів трохи більше

Також Знай писав, гімн України можуть перетворити на щасливу оду: навіть Дзідзьо сподобається

Раніше Знай повідомляв, "Маячня цілковита! Не заслужив!": Ліонель Мессі офіційно "зробив" Кріштіану Роналду. Дуже багато хто вважає, що Ліонель Мессі не заслужив цю велику нагороду