Українка поскаржилася на Ощадбанк. За її словами, фінустанова списувала у неї гроші, передає портал gsminfo.

За словами клієнтки, два роки тому вона поповнила картку на тисячу гривень. Кошти вона не чіпала, а залишила їх на чорний день. Через два роки вона зайшла на Особистий кабінет, щоб поміняти пін-код і побачила, що коштів немає. Виявляється, щомісяця з її картки без відома списували 100 гривень. При цьому клієнтка скаржиться, що ніхто її про це не попереджав.

Ніяких повідомлень або дзвінків не було. Жінка зателефонувала в колцентр, щоб зрозуміти, що сталося. В результаті їй сказали, що це її вина, тому що потрібно було частіше входити в Особистий кабінет.

Ощадбанк, фото: znaj.ua

За словами колишньої клієнтки, якщо рік не користуватися грошима на карту Ощадбанку, то після цього за кожен день будуть списуватися по 100 гривень за місяць.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

У підсумку Українка розірвала угоду з Ощадбанком і закрила карту. Вона закликала всіх користувачів уважніше стежити за засобами.

Нагадаємо у Харкові орудує кишенькова злодійка: відбирає цінні речі серед магазинів. У Харкові з'явилася кишенькова злодійка. Жінка орудує серед магазинів, коли покупці втрачають пильність

Також Знай писав, майже як у поганому сні: дніпрянин втік від дружини і прокинувся від спроби пограбування. Крадіжка автомобільних коліс-явище досить поширене в нашій країні, і Дніпро - не виняток

Раніше повідомляв Знай, шахраї вкрали з банку 35 млн $, підробивши голос директора: у фінустанові навіть нічого не запідозрили. Аферисти вкрали з банку $ 35 млн, підробивши голос директора.