Про це вона розповіла у своєму новому блозі на YouTube з Розалією Романовою.

«Місячні та Сонячні затемнення – це явища, в яких якраз в основному беруть участь три космічні тіла: Земля, Місяць та Сонце. У нас зараз період, що ми вийшли з коридору затемнень, і ці два тижні ми маємо звільнятися від цього впливу. Цей коридор затемнень у нас почався з Місячного, а закінчився Сонячним», - розповіла Розалія Романова.

Екстрасенс сказала, що Сонячне затемнення завжди відбувається в молодик, а саме коли починається зростаючий Місяць. І в нас зараз справді благодатний період, повідомила вона, тобто ми багато всього можемо встигнути зробити. Можна купувати, продавати, домовлятися, вважає вона, але робити це з огляду на те, що за нами хвіст затемнення. І треба розуміти, що Місяць – це емоції та жіночий початок, наголосила вона, а Сонце – це розум, чоловічий початок.

«І під час усіх цих затемнень відбувається таке, що замість того, щоб чути одне одного, розум та емоції борються один з одним. І ось наше завдання встояти у цій боротьбі. У мене вийшла карта диявола, а це карта конфліктів. І ця карта закликає всіх нас бути якнайбільше миролюбними, намагатися себе витягти з ситуацій з провокаціями. Тому що ці два тижні виходу з коридорів затемнень будуть складнішими, ніж зазвичай», - резюмувала Розалія Романова.

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповідала, що люди списують все на ретроградний Меркурій, якщо вони не хочуть чимось займатися.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Крім цього, Знай.ua повідомляв, зі слів Ковальського, що у нас зараз той же самий сценарій, який через покоління просто йде по колу.