З'явився відеозапис переходу українських контрабандистів, які нелегально переправляють на територію України сигарети.

Як повідомляє телеграм-портал "Україна в шоці", на відеозаписі видно як жителі Закарпаття переносять сигарети через гору Менчул в Румунії. За один рейс контрабандист заробляє від ста до ста п'ятдесяти Євро. Там товар залишають в обумовленому місці і" човники " відправляються назад.

На відео можна побачити чоловіка в теплій курткк з величезними тюками, які йдуть через гірський вітер і сніг. З боку можна припустити, що це робота альпініста. Фолловери групи відзначили нелегку роботу нелегальних торговців, а ризик порахували не вартим таких невеликих грошей.

Перший сніг у Карпатах, фото з соцмереж

"Добре, що не через Еверест🙂"; "Це ж альпіністи"; "Звичайна погода в Одесі"; "після такої ходки більше витратиш на ліки"; "Бл*ть за 200 євро нах*я", - повідомляють вони.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Раніше портал Знай.иа повідомляв, що Івано-Франківськ перетворився на казкову Лапландію, з'явилися кадри засніженого міста. У ніч на 8 грудня на Івано-Франківщині випало від 10 до 20 сантиметрів снігу. Білою ковдрою покриті дахи, дерева і статуї.

Нагадаємо, магнітні бурі накриють Землю на святого Миколая і Новий Рік: календар небезпечних дат у грудні

Як повідомляв " Знай.ІА", як захиститися від обмороження при холодах: поради лікаря для українців на зиму 2022.На столицю насуваються серйозні заморозки. Головлікар Київського міського центру Отто Стойка розповів що робити при холодах.