Радіаційні, жовті, в кліщах: лісгоспи підказали, як не принести додому небезпечну ялинку

Продаж ялинок, скріншот: YouTube


Кілька тижнів напередодні Нового року – час для ялинкових базарів, тож потрібно правильно обрати головну "героїню" свята. Дерево має бути яскраво зеленим, без жовтизни. Визначити свіжість живої ялинки можна, стукнувши стовбуром об землю. З несвіжого дерева голочки обсипляться.

Ялинки можуть бути домом для кліщів. Відмовтеся від дерева з білими «шишечками» - це можуть бути сліди життєдіяльності комах.

Чоловік заборгував власній дитині і опинився у тюрмі: "От би ви до всіх такі міри"

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Мешканця Хмельниччини засудили за несплату аліментів до тюремного ув’язнення. Чоловік потрапив у в'язницю, бо заборгував виплати своїй доньці. Спочатку суд постановив, що 41-річний батько зобов’язаний сплачувати аліменти на утримання своєї неповнолітньої доньки.

суддівський молоток, скріншот

Однак чоловік спробував ухилитися від виконання цього обов’язку, і суд притягнув його до адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт.

Володимир Зеленський "повернувся" в "Квартал 95", Євген Кошовий не стримався: "Башка зовсім не працює"

Президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою і главою ВП Андрієм Єрмаком відвідали зйомки новорічного випуску "Вечірнього Кварталу".

Володимир Зеленський, скріншот

Глава держави відвідав своїх старих друзів і колег у студії "Квартал 95" під час зйомок новорічного випуску. Звичайно, Президент не брав участі в гумористичних сценках, але був у ролі відданого глядача.

"Холостячка" Злата Огнєвіч остаточно розпрощалася з почуттями до Андрія Задворного: "Весь туман вже позаду"

Цього разу знаменитість розповіла фанатам про своє раптове і дуже важливе усвідомлення, яке прийшло їй в голову зовсім недавно. Злата заговорила про душевний біль, яка заважає розпізнати істину і не дозволяє повноцінно насолоджуватися життям.

Скріншот з Instagram, Злата Огневич

Такий хворобливий стан співачка порівняла з туманом з якого потрібно впевнено вибиратися і при цьому не втратити той самий промінчик надії на світле майбутнє.

"Моя маленька мрія": наречена Мурата Налчаджіоглу "потусила" з Олею Поляковою та Олегом Винником


Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Цього разу вечір почався зі спільної фотографії з її коханим Муратом Налчаджіоглу.


Як виявилося, вони вирушили на концерт "Вечірнього Кварталу", який покажуть в новорічну ніч на телеканалі 1+1. Однак, для самих нетерплячих Лілія вирішила показати деякі сценки, і опублікувала їх в Instagram.