Вже наближаються передноворічна метушня та одне з найулюбленіших свят всіх дітлахів - День святого Миколая. У цей день всі слухняні дітки отримують подарунки.
Однак, перед святами, багато діток часто ставлять питання, чи дійсно Святий Миколай існує? Тому батькам доводиться пояснювати. Одні кажуть, що батьки - помічними Святого Миколая, а інші, що тільки ті, отримують подарунки, хто справді в нього вірить, про це розповіли у програмі "Твій день".
Відома співачка Ірина Федишин розповіла, що її сини Юрій та Олег досі вірять у Святого Миколая. І обов'язково, напередодні вони пишуть йому листа.

Фото зі сторінки Ірини Федишин

"Ми його до речі пишемо разом, потім дітки кладуть листа на віконечко і чекають, поки ангели спустяться з неба аби забрати лист і віднести його до Миколая. Я кажу, що діток багато у Святого Миколая, тому про дорогі подарунки не красиво просити, тому що діток багато, а Святий Миколай один", - розповіла Федишин.

Ведуча 1+1 Людмила Барбір зізналася, що її син теж пише листа до Святого Миколая. До того ж він робить це двічі.

Фото зі сторінки Людмили Барбір

"Тарас робить це двічі. Цілий місяць перед Святим Миколаєм він варіанти обирає, тому що думка може змінитися. І вже за тиждень до свята, він вже точно знає, який подарунок він хоче", - каже Барбір.

Зірка зізналася, що в існуванні Святого Миколая її син не сумнівається, адже минулого року сталося справжнє диво. Він сильно хотів котика, і до його бабусі на Свят вечір приблудилося кошеня, яке хлопчик забрав до себе.
Співачка Tayanna зізналася, що її маленький син не пише листів до Святого Миколая, і до того ж він не вірить у новорічних чарівників.

TAYANNA, фото: пресслужба ТК "Україна"

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

"Він інколи пише листи, що йому потрібно, але знаючи, що цей Всесвіт - його батьки, які можуть подарувати подарунок", - розповіла співачка.

Нагадаємо, митрополит Епіфаній порадив батькам, що дарувати на Святого Миколая: "Не лякати різками". Митрополит Епіфаній розповів, як провести День святого Миколая разом зі своїми дітьми

Також Знай писав, що подарувати мамі на Новий Рік 2022: найкращі варіанти сюрпризів від синів і доньок

Раніше Знай писав, подарунки на замовлення, легкий стіл і гості на порозі: як не витратити всі гроші на новорічні свята