Гриша Решетник натякнув на нову "Холостячку" після "провалу" з Мішиною і Огнєвіч: "Давайте Нікітюк, хоч посміємося"

Артист заявив, що зараз саме час задуматися про зйомки нового сезону, тому він запитав своїх фанатів, кого б їм хотілося бачити в ролі "Холостячки".

Шанувальники з великим ентузіазмом стали висувати свої кандидатури. У коментарях часто зустрічається ім'я телеведучої Лесі Нікітюк, а також глядачам хотілося б побачити в ролі "Холостячки" знаменитих українських співачок Наталію Могилевську і Тіну Кароль. Деякі і зовсім заявили, що втратили інтерес до шоу.

Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik

24 години в черзі: Польща посилила обмеження на в'їзд, українці показали ситуацію на кордоні

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Відтепер усім громадянам, країни яких не входять до Європейського Союзу, необхідно пред’являти не лише сертифікат про вакцинацію, а й негативний ПЦР-тест. Прийняття такого рішення спровокувало кілометрові черги на виїзд з України в пункті пропуску «Шегині – Медика». Дехто дізнавався про необхідність наявності тесту безпосередньо на місці.

Найближчі пункти тестування знаходяться в місті Мостиська, який розташований в 20 км.мобільна лабораторія є і в пункті пропуску, але через величезний наплив бажаючих перетнути кордон, громадяни не можуть до неї дістатися.

Польща посилила вимоги перетину кордону, фото СпецКор

Микола Тищенко розповів, як ідентифікує справжніх українців: "Якщо ти сало не їси..."

Як заявив Тищенко журналістці, на його новорічному столі однозначно буде присутній сало. За його словами, тільки справжній українець може гідно оцінити смак цього національного продукту, а той, хто його не любить, не може вважатися уродженцем нашої країни.

Себе ж він прозвав "генетично налаштованим українцем", так як йому дуже припадає до смаку тваринний жир. А з ненависниками і тими, хто не визнає сало, він просто не спілкується.

"Я перевіряю всіх на ці дуже важливі харчові ласощі. Якщо ти сало не їси - ти не українець", - сказав нардеп на відео.

Микола Тищенко

Андрій Данилко насмішив усіх своєю "шваброю" - зареготала навіть Оля Полякова: "Це що?"

Багато висловлювання зіркових детективів на шоу "Маска" стають буквально мемами в мережі і викликають багато обговорення. Одним з таких поділилися в ТікТок на сторінці "maskaukrainetv". Під час одного з ефірів шоу популярна співачка Оля Полякова задалася питанням, що таке "швабра", проте Андрій Данилко насмішив усіх своєю кумедною відповіддю.

- Швабра, це що? - запитала Полякова
- Швабра-це швабра, - відповів Данило.
- Такий розумний, - іронічно додала співачка

Андрій Данилко, скріншот

Працювати до пенсії не вийде? Чому українці не можуть нікуди влаштуватися після 45 років

Експерт з ринку праці Марина Абдуліна розповіла, чому роботодавці можуть відмовляти людям за 45 років у наданні посади.

"В Україні існує велика проблема з ейджизмом, причому він двосторонній. Це не тільки коли відмовляють людям через вік старший, а коли й відмовляють через вік молодший. І відмовляють молодим дівчатам репродуктивного віку, бо ось через рік ти там підеш у декрет і так далі. Ринок праці дуже недосконалий в Україні. І за нашим дослідженням 65% кандидатів старше 40 років, відмічають, що відчували або знають точно про відмову через вік при працевлаштуванні", - розповіла вона.

Марина Абдуліна радить при співбесідах акцентувати увагу на своїх сильних сторонах, а не на віці.

Робота / фото: Pixabay