Марія Грицай розповіла про правила відвідування корпоративів. Про це повідомляє портал Інформатор.
Дев'ятнадцятирічна учасниця дев'ятого сезону "Майстер Шеф" також за сумісництвом учениця "вищої австрійської школи етикету" дає корисні поради українцям про правила тих чи інших заходів як на своїх соціальних мережах, так і на сторінках популярних видань. На її Instagram-сторінці дев'ять тисяч фоловерів.
У грудні, коли велика частина українців святкують Новий рік і Різдво не тільки в колі сім'ї, а й відвідувати новорічні вечірки серед колег.
Правила від Марії Грицай
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
- Одягатися на корпоратив слід яскравіше, ніж на звичайну роботу. Однак слід спиратися на дрес-код всередині колективу і виключити надмірно викликають наряди.
- Зазвичай на такий захід не спізнюються, проте строгих обмежень немає і допустимо прибути хвилин на 15-30 пізніше.
- Доречно не напиватися на корпоратив.
- Намагайтеся бути товариськими і не нехтувати короткими бесідами. Помилкою буде відстороненість або навмисна демонстрація того, що вам нудно.
- У танцях не варто показувати всі свої вміння вигнутися або сісти на шпагат. Рухайтеся стримано і спокійно. На повільному танці так само дотримуйтесь рамки пристойності.
Нагадавши, зірка " МастерШеф "Євген Клопотенко пофліртував зі Славою Камінською:"Моя Мерлін Монро".Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Як повідомляв Знай.иа, Євгену Клопотенку на радість: у Раді пропонують запровадити День борщу. Відповідний законопроект вже зареєстрований, його ініціаторами стали нардепи від кількох політичних фракцій
Також портал Знай.иа писав, що звсезда "МастерШеф" Євген Клопотенко перетворив котлети і гречку в щось більше, ніж їжа: це доступно всім