З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні речі, прийшла дуже сумна історія про людську жорстокість. Справа в тому, що юна дівчина наважилася поскаржитися на те, які жорстокі моменти вона пережила зі своїм "хлопцем". 20-річна мешканка міста Воронеж Наталія Воробйова звинуватила колишнього в регулярних побиттях через ревнощі і згвалтуванні.

За словами 20-річної дівчини, зустрічатися вони почали три з половиною роки тому і весь цей час він не відпускав її ані на крок.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з Telegram-каналів.

Після кожного разу таких "гарячих проявів почуттів" партнер вибачався і клявся, що більше подібних сцен влаштовувати не буде, проте це повторювалося знову і знову і в якийсь момент дійшло до точки.

В один день він почав вимагати у дівчини здати тест на вагітність, і та погодилася. Коли вона приїхала до бойфренда, результати процедури показали позитивний результат, тоді його агресія вийшла за межі. Він схопив дівчину, затягнув її до себе і став штовхати ногами.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Історія Наташі, скріншот: YouTube

"Він схопив металеву ложку для взуття, почали надходити удари. Він зламав мені зуб, розбив носа, і я вже не розуміла, що зі мною відбувається. У якийсь момент він мені каже вийти з ванної, зняти з себе одяг, лягти на подушку дивана і розсунути ноги", — сказала Наталя, додавши, що він погрожував їй ножем.

Звернення до матері вже колишнього коханого своїх плодів не принесли, адже жінка, яка проживає на одному поверсі з сином, встала на його бік.

Коли дівчина попросила відпустити її до сестри після згвалтування, мати хлопця відмовила і зажадала написати розписку, що Воробйова не має претензій до сім'ї. За словами Наталії Акджан, дівчина все набрехала і саме вона ревнувала хлопця, стежила за ним по геолокації і жила за його рахунок.

"Моя думка, що це взагалі театральна постановка. Її ніхто не тягав у під'їзді за волосся. Знаєте, що мені хлопці кажуть? Вона Зараз на цьому хайп робить, друга Шуригіна", — поділилася своєю думкою про подію мати хлопця.

Історія Наташі, скріншот: YouTube

Наталя звернулася до правоохоронних органів, однак за результатами судмедекспертизи кримінальну справу порушувати відмовилися. Адвокат дівчини Едуард Філонов оскаржив постанову слідчого, і в результаті воно було скасовано, а матеріал направлено на додаткову перевірку.

Раніше повідомляли, 22-річний хлопець згвалтував трансгендера, думаючи, що він жінка: не зупинило навіть визнання.

Як повідомляв Знай.uа, колишня Узєлкова Марина Боржемська згадала про сексуальні домагання: "Рабство".

Знай.uа писав, темношкірий хлопець намагався зґвалтувати харків'янку в ліфті після "невдачі" з іншого: "А відео є?".