Про це вона розповіла у своєму новому блозі на Youtube з Ноною Мусалян.

«Наприкінці 2021 року ми маємо день сили, день зимового сонцестояння – це точка, зміна енергій і ми плавно переходимо у 2022 рік. На початку року ми стикаємося з деякими можливостями доробити щось у своїх справах. Оскільки весь січень дві особисті планети Венера та Меркурій будуть у ретроградному русі», - розповіла Нонна Мусалян.

Нумеролог сказала, що цей період слід використовувати максимально продуктивно для себе. А саме потрібно навести лад у думках, будинку, душі, голові, почистити своє оточення, вважає вона, і розставити пріоритети. Не варто також нехтувати східним гороскопом, повідомила вона, тому сміливо можете собі зазначити, що повноправно 2022 рік водного Тигра набирає чинності з 4 лютого.

«І ось тут ми перестаємо відчувати відлуння 2021 року і повною мірою відчуватимемо вібрації нового 2022 року. Кінець грудня та січень – це можливість підчистити останні хвости. А початок лютого 2022 року – це вже відправна точка нових завдань, тем, планів та сюжетів для нас. Загальна енергетика цього року – це вібрація числа шість і безліч двійок», - резюмувала Нонна Мусалян.

Як повідомляв Знай.ua, Мусалян розповідала про ідеалізацію та інші стадії стосунків.

Популярні новини зараз

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Також Знай.ua писав, Мусалян заявляла, що жінці дається багато разів прожити той самий досвід, щоб усвідомити цінність себе.