Київські супермаркети обходять заборону на безкоштовні кульки. Про це повідомляє телеграм-портал Віха.

Зазначимо, що Верховної Ради був прийнятий закон про обмеження пластикових пакетів 1 липня. Згідно з ним, в магазинах, закладах харчування та обслуговування вводиться заборона використання пластикових пакетів.

Зокрема, з 1 лютого 2022 року планується введення ціни за пластикові пакетики від двох до трьох гривень. Проте багато супермаркетів вже зараз почали знаходити рішення на заборону безкоштовних пакетиків.

Зокрема, в Києві з'явилися плетені кульочки, які можна придбати безкоштовно. Однак в них теж міститься пластик.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Фото: телеграм-портал віха

"Шах і мат, невдахи! Якби між супермаркетами було влаштовано змагання на найкреативніший і антиекологічний спосіб обійти закон про пакети, то цей супермаркет отримав би золото. Антизолото",-повідомляє телеграм-портал віха.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе.

Раніше повідомляли, що члени королівської сім'ї стануть героями мультфільму. У ньому постануть намальовані королева Єлизавета II, принци Філіп, Чарльз, Вільям і Гаррі, Кейт Міддлтон, Меган Маркл

Також, звсюдисущий фільм "Мисливці за привидами" спіймали за дивним заняттям. Йдеться про Білла Мюррея, який незважаючи на популярність, є "хлопцем з народу".Як зазначається, актор не настільки "Зоряний", що просто навіть німіє власного агента. Тобто, щоб запропонувати акторові роль, необхідно десь знайти його номер, а потім вже зателефонувати і домовитися про зустріч.