В Україну прийшла справжня зима, тому найближчими днями спостерігатиметься морозна погода та місцями ожеледиця.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила синоптик Наталка Діденко.

У середу, 22 грудня на всій території України спостерігатиметься морозна погода. Вночі температура повітря становитиме -8-14 градусів, на Півночі та Сході місцями до -17 градусів. Вдень стовпчики термометрів коливатимуться в межах -5-12 градусів. У західних областях, у південній частині вдень очікується 1-5 градусів морозу.
Наталка Діденко закликає українців бути обережними, адже найближчим часом спостерігатиметься ожеледиця.

Погода, фото зі сторінки Наталки Діденко

"Холоду та сліз щокам додаватиме північно-західний вітер, який часом буде рвучким - закутуйте підборіддя у шалик, а носа закривайте маскою. Особливо чутливим варто змащувати обличчя захисним кремом, але перевірте, щоб не зволожуючим, на морозі це шкідливо, буде зворотній ефект", - зазначила синоптик.

22 грудня на території Україні значного снігу не буде, можливо місцями незначні опади. У столиці теж без істотних опадів. Вночі до -12 градусів, на околицях до -14, вдень близько -8 градусів. На дорогах ожеледиця.

"Морозне арктичне повітря протримається в Україні до п'ятниці, потім градуси поповзуть угору, вихідними - аж до відлиги та навіть невеликих "плюсів". Потепління прийде з мокрим снігом і дощем", - підсумувала вона.

Нагадаємо, українців попередили про значне погіршення погоди: доведеться сидіти вдома. Найближчими днями українцям варто дотримуватися особливої обережності.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Також Знай писав, Миколая Чудотворця: що обов'язково потрібно зробили в цей день, аби бути здоровим весь рік. У цей день всім слухняним дітям під подушки приносять подарунки і різні смаколики

Раніше Знай повідомляв, під вікнами у Зеленського прикрасили ялинку і поставили карусель - "Набагато крутіше, ніж..."