У Швеції людям почали імплантувати мікрочип з COVID-паспортом. На цих чіпах може зберігатися чимало інформації.


Про це повідомляє АFP News Agency.

Так, стало відомо, що шведська компанія Epicenter почала випускати мікрочип, який можна імплантувати під шкіру. Власники таких чипів можуть носити в руці свої COVID-паспорти, офісні документи, проїзні на автобус або абонемент до спортзалу.

У Швеції людям почали імплантувати мікрочип, скріншот з відео

Цією послугою вже встигло скористатися понад 6 тисяч жителів Швеції. У компанії запевнили, що вставлений мікрочип зможе прочитати будь-який пристрій.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Імпланти – це універсальна технологія, яку можна використовувати для найрізноманітніших цілей, і зараз дуже, до речі, щоб COVID-паспорт завжди був у вас "під рукою". Якщо ваш телефон розрядиться, то COVID-паспорт завжди буде доступний", - зазначив представник компанії Epicenter Ханнес Сджоблад.

У Швеції людям почали імплантувати мікрочип, скріншот з відео

Вживлення чипу проходить майже безболісно. Біль від встановлення такий, як від звичайного уколу, а за бажання його можна видалити з тіла. Чипи можуть встановлювати або між великим і вказівним пальцями, або в саму руку трохи вище за зап'ястя. Сам мікрочип невеликий, розміром із рисове зерно.

Нагадаємо, чоловік вдавав із себе лікаря-гінеколога і влаштовував огляди жінкам онлайн. Аферистові вдалося провести близько 400 оглядів.
Також Знай писав, чоловік поставив Tesla на автопілот, щоб прийняти пологи у дружини: не встигали у лікарню в годину-пік. Американець був змушений прийняти пологи у своєї дружини, коли його машина потрапила в пробку
Раніше Знай повідомляв, безкоштовні ліки для українців - лише декларація та похід до сімейного лікаря: кому пощастить. Щоб отримати послугу безкоштовно, потрібно звернутися до свого сімейного лікаря