У мережі показали фотографії незвичайного військового автопоїзда, виставленого на продаж

З тих пір, як у практично кожного з'явилася можливість придбати і продати будь-який автомобіль, в мережі почали спливати досить цікаві пропозиції про покупку. Наприклад, на одному з онлайн-сервісів з продажу різних речей спливло оголошення про продаж цілого армійського автопоїзда. Про це повідомляє Інформаційний портал "Wroom", повідомляв Hyser.

Автопоїзд ЗІЛ. Фото: Wroom

Так, в Росії працює ціла компанія, яка займається продажем списаної військової техніки. Саме вона і виставила оголошення про продаж армійського автопоїзда, випущеного ще в 1987 році. Незважаючи на вік, пробіг машини становить приблизно тисяча кілометрів, оскільки більшу частину часу він стояв на зберіганні.

Автопоїзд ЗІЛ. Фото: Wroom

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

У автомобіля вельми цікава конструкція: це автопоїзд, що складається з двох елементів: власне, тягач ЗІЛ і так званий активний напівпричіп, тобто провідні колеса є не тільки у вантажівки, але і у причепа. Крутний момент передається на колеса причепа за допомогою гідроприводу. Таким чином, Колісна формула автопоїзда становить 10х10.

Автопоїзд ЗІЛ. Фото: Wroom

На цьому цікаві особливості машини не закінчуються. Причіп являє собою ні що інше, як пересувний хлібозавод моделі АХБ-2,5, який здатний виробляти до 2,5 тонн хліба на добу. Причіп оснащений всім, що може знадобитися для виготовлення хліба, наприклад, просіювач борошна і грубка.

Варто відзначити, що виробляти хліб автопоїзд може не тільки під час стоянки, але і прямо під час руху. Паливом для заводу можуть послужити дрова, вугілля, відпрацьоване масло, солярка і тирса. Крім того, автопоїзд оснащений електрогенератором і можливістю підключення до зовнішніх джерел електрики.

Нагадаємо, що штраф 1700 грн або півроку без машини: водіям-шумахерам у Раді готують нові покарання

Раніше повідомляли, що спочатку гальмують перед камерами, а потім "дають по газах": експерт з автофіксації назвав головні причини ДТП.

Також, у Чернігівській області від страшної ДТП загинуло 13 людей