У середу, 22 грудня 2021 року, в Дніпровському районі Києва сталася надзвичайна подія за участю хлопчика і його домашнього вихованця.

На території Русанівки собака побігла на тонкий лід і провалилася, після чого дитина, не замислюючись, почав її рятувати, але теж опинився у воді. На допомогу обом постраждалим прийшов другий очевидець, який взяв довгу палицю і кинув її дитині. Коли собаці вдалося вийти з водойми, вона повернулася назад і, міцно схопившись за колоду, почала тягнути його, щоб врятувати свого господаря.

Провалилися під лід, фото ДСНС

"Другий очевидець, чоловік, зняв верхній одяг і зібрався кинутися за хлопчиком в ополонку. Але собака вже витягла хлопчика на берег дивом врятувалися. Слідкуйте за дітьми і тваринами і самі не виходьте на лід водойм, він ще дуже тонкий", - йдеться в публікації.

Користувачі по-різному відреагували на цю ситуацію. Хтось висловився щодо жінки-оператора, яка стояла на протилежному березі і знімала все на відео, а не побігла до дитини його рятувати.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Провалилися під лід, фото: соціальні мережі

Хтось виявляє захват собаці, який рвонула на порятунок господаря після того, як сама недавно опинилася в цій пастці.

"Я не розумію! Один дорослий стоїть дивиться, друга стоїть кіно знімає, поки дитина борсається у воді в -9? Дорослі! Ви взагалі адекватні?", - пише один з українців у коментарях.

Нагадаємо, під Полтавою у дитячому садку вихователі нібито знущалися над 4-річною дівчинкою, за допомогою скотча: "Слова дитини, фантазують..."

Як повідомляв "Знай.ua", ліфт з сім'єю і маленькою дитиною впав з 8 поверху і долетів до підвалу - "Вибиралися самі"

Знай.ua писав, "Жорстока торгівля": скулящих і пов'язаних собак врятували за момент до забою