Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, під час брифінгу, повідомив, що зараз уряд розробляє механізми підтримки українських виробників продуктів харчування, у зв'язку з чим можливе підвищення цін на соціальні продукти.

Він заявив, що ціни на газ в 2021 році ростуть з аномальною швидкістю, тому, за дорученням президента Володимира Зеленського, хочуть зрозуміти, як можна підтримати хлібопекарів і виробників соцпродуктів.

Денис Шмигаль -фото Кабмін

Вже найближчими днями український уряд надасть розроблені пропозиції.

"В умовах світової кризи виробники розглядають питання підвищення цін. В даному випадку ми працюємо з ними, щоб захистити не тільки виробників, а й споживачів", - додав Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Тому можуть ввести націнки, розглядають можливість спеціальних цін або прямих дотацій. Депутат Дмитро Разумков ще тиждень тому заявляв, що "Укрхлібпром" направив звернення до глави держави і Кабінету міністрів з проханням забезпечити соціальну ціну на газ, бо висока вартість хліба буде такою ж високою, як і ціна на газ.

Денис Шмигаль -фото Кабмін

Нагадаємо, опалювальний сезон в Україні може закінчитися вже в грудні - в уряді зробили заяву

Як повідомляв "Знай.ua", де в Україні дешево і екзотично зустріти Новий Рік: гуцульські Карпати, озеро Синевир і замки-вкладаємося в 2000 грн

Знай.ua писав, розмір, процедура отримання, повернення і самостійний розрахунок: глава Мінсоцполітики Марина Лазебна розповіла все про субсидії 2022