Українські дизайнери представили проект українського електрокара. Фотографії з'явилися на порталі KRAINA 225.

Автором ідеї є дизайнер Максим Шкіндер, який працює в англійському McLaren. За його словами, це некомерційний концептуальний проект, метою якого є дослідження та експерименти.

На фотографії можна побачити суперкар зі скошеною задньою частиною і прозорою частиною. Зовні автомобіль схожий на Cadillac Lyriq. Авто назвали Kraina 225 .

Створення дизайну автомобіля натхненна літаком"Мрія". Творці відзначають, що хотіли створити щось подібне до його значущості та унікальності.

"Джерелом нашого натхнення став могутній АН-225, названий його творцями «мрія», що означає «створений уявою, фантазією». Він є об'єктом захоплення для дітей і дорослих у всьому світі в останні кілька десятиліть", - повідомляє команда творців.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще
Нагадавши, чоловік представляв із себе лікаря-гінеколога і влаштовував огляди жінкам онлайн. Аферистові вдалося провести близько 400 оглядів.
Також Знай писав, чоловік поставив Tesla на автопілот, щоб прийняти пологи у дружини: не встигали в лікарню в годину-пік. Американець був змушений прийняти пологи у своєї дружини, коли його машина потрапила в пробку
Раніше повідомляв Знай, безкоштовні ліки для українців-лише декларація і похід до сімейного лікаря: кому пощастить. Щоб отримати послугу безкоштовно, потрібно звернутися до свого сімейного лікаря