У ряді випадків слід заблокувати карту, адже в іншому випадку хтось може зняти гроші. Про це повідомляє портал itech.co.ua.

В першу чергу до такої міри слід вдаватися, якщо ви втратили банківську картку або телефон. Зловмисник, який володіє мобільним пристроєм, може спробувати заволодіти вашим особистим документом в Приват24. Тому намагайтеся використовувати складні паролі, щоб виграти час в такій ситуації.

Термінал "ПриватБанку", фото: znaj.ua

Якщо ваша карта застрягла в банкоматі ПриватБанку, то негайно заблокуйте її через Приват24. Чому ж? Тому що вона в будь-який час може «виїхати» з банкомату і її заберуть шахраї. Після цього вони зможуть отримати доступ до неї і зняти кошти.

Скрін, відео YouTube телефон

Популярні новини зараз

Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Крім цього, ми не застраховані від різних випадків шахрайства. Буває що на ваш номер приходять дивні СМС-ки, в яких вам будуть повідомляти про дивну активності на рахунку і зміну пін-коду. Часто розрахунок аферистів в тому, що ви перейдете за посиланням, після чого вони отримають доступ до телефону та іншої інформації.

Раніше повідомляли, шахраї вкрали в українців 75 тисяч гривень, представившись співробітниками ПриватБанку, Київстар та соціальними працівниками.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що шахраї скупили на всі гроші Українки музику в ITunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "У мене немає гаджета від Apple".

Знай.uа писав, самотній холостяк в 69 років пошкодував про порожнє життя- "Одну кинув в аеропорту, іншу-тому що люблю Київ".