У глобальному месенджері Telegram стався масштабний збій, про що скаржаться користувачі з багатьох великих міст України та Росії.

Наявність поломки добре простежується на сайті Downdetector, де за останню годину повідомили про неполадки близько трьох тисяч користувачів. Вони скаржаться на те, що спостерігаються проблеми з відправкою повідомлень і недоступністю коментарів. Хоча хтось вже і пише, що частина функцій повертається в стабільний стан, тому переживати з приводу того, що повториться Жовтнева ситуація - не варто. Можна відзначити, що більшість скарг приходить від жителів Львова, Києва, Харкова, Санкт-Петербурга і Москви.

Користувач за комп'ютером, скріншот: Youtube

Тоді, наскільки ви пам'ятаєте, на початку жовтня користувачі з усього світу не могли скористатися соціальними мережами Facebook, Instagram, а також месенджером WhatsApp. Проблема тривала протягом довгих 5-6 годин. За цей час Марк Цукерберг втратив близько 6-7 мільярдів свого статку, а Telegram навпаки - придбав мільйони нових користувачів, яким потрібно було спілкування під час Всесвітнього збою.

"Відчуваєте дуже повільний час завантаження", "Не працює в Узбекистані", "Вже 30 хвилин висить", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Downdetector

Нагадаємо, главу Facebook Марка Цукерберга і його дружину звинуватили в домаганнях і дискримінації: "Висміював колір шкіри і приставав"

Як повідомляв "Знай.ua", Instagram почне "виганяти" підлітків, які провели в соцмережі занадто багато часу

Знай.ua писав: "Марк, ти спиш?": мережу заполонили меми на тлі збою в Fаcebook