Безробітним українцям дадуть 100 тисяч гривень на втілення мрії - як отримати гроші

Держбюджет на 2022 рік передбачає близько 100 мільйонів гривень на реалізацію цієї програми.

Фінансову допомогу в обсязі до 15 мінімальних зарплат (97 тисяч 500 гривень) без необхідності повертати відсотки зможуть використовувати тільки для оплати рахунків на придбання обладнання та матеріалів, необхідних для заснування власної справи. На те, щоб повернути позику, підприємцю виділяють три роки.

Важливо, що сума, яку треба повернути, зменшуватиметься на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску.

Українці, фото: informator

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Показати ще

Катя Репяхова показала ніжність Віктора Павліка з синочком після скандалу - як нічого і не бувало: "Дуже тепле, сімейне"

Зовсім недавно між нинішньою і колишньою дружиною Віктора Павлика розгорівся найсильніший конфлікт, в ході якого сторони, ймовірно, змогли досягти компромісів, але як виявилося - лише на час.

Зараз, ймовірно, вона помирилася з Віктором Павликом, бо на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де вона частенько радує шанувальників якими-небудь фотографіями і відео і де за її життям стежать понад 155 тисяч чоловік, з'явилася Обкладинка Журналу з музикантом і їх малюком. На знімку малюк разом з Віктором посміхаються і обіймають один одного на тлі новорічної ялинки.

Катя Репяхова і Віктор Павлік, instagram.com/viktorpavlik

Українці накинулися на Василя Вірастюка після мерзенних коментарів: "Не ганьбіться і відмовтеся від мандата"

Скандальний коментар депутата-спортсмена Василя Вірастюка про "вареника", який він залишив під інтимним фото дівчата, істотно вдарив по репутації відомого богатиря. Потік критики на адресу Вірастюка не перестає литися. А дехто, взагалі, пропонує йому відмовитися від депутатського мандата.

"Бажаю вам не ганьбитися і відмовитися від мандата, який ви нахабно вкрали у Олександра Леонідовича Шевченка!!!", - обурюється Іван Лазорко.

Василь Вірастюк, скріншот: Instagram

Батьки зацькували дитину за відмову мами здавати 5 тисяч на подарунок вихователям: "Жлобихи кінчені"

Все почалося з того, що голова батьківського комітету, незважаючи на здані кошти в розмірі 50 тисяч гривень за минулий рік, зажадала у батьків ще раз скинутися по 200 і 300 гривень на канцелярію і зошити дітям, а також на привітання викладацькому складу по 5 тисяч.

Жінка відмовилася здавати гроші і дала тільки на те, що дійсно необхідно її дитині - на зошити. Голові Комітету це не сподобалося і вона прийшла до вихователя, щоб забрати ці куплені зошити, в результаті дитина писала на аркушах звичайного паперу. Інші батьки почали активно засуджувати і всіляко ображати жінку, а коли вона зажадала у голови Комітету звіти за розтрати, та відповіла, що "гроші вона вкрала, а звіт викинула".

Дитячий садок, скріншот

Олег Винник розсекретив свою нову "Ніно" і це не Таюне - 31 грудня проведуть разом: "Довгоноге щастя"

На знімках Винник і Полякова, яка вибрала для виступу сукню з відвертими розрізами, співають дуетом.

"А давайте зустрічати Новий рік разом. Хочемо з @polyakovamusic подарувати вам своє "Довгоноге щастя". Тому не пропустіть 31 грудня о 20:00 новорічний концерт», - анонсував нову пісню повелитель «армії молодих вовчиць».

Його пропозиція викликала великий ажіотаж серед шанувальників і прихильниць.

Скрін, Instagram Винник