Жінка п'ять годин провела на карантині у вбиральні літака після того, як посеред польоту отримала позитивний тест на коронавірус.

Про це повідомляє "CNN".

Вже у польоті жінка отримала позитивний тест на COVID-19. Для того аби не заразити інших пасажирів її місцем на наступні кілька годин стала вбиральня літака. Маріса Фотіео 19 грудня перелітала рейсом Icelandair з Чикаго до Рейк'явіка разом із братом і батьком.

Маріса Фотіео, скріншот

Перед польотом Фотіео здала два ПЛР-тести і близько п’яти експрес-тестів, усі вони дали негативний результат. Але приблизно через півтори години після польоту Фотіео почала відчувати біль у горлі. Після цього вона вирішила зробити ще тест, і він виявився позитивним.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Маріса Фотіео повністю вакцинована, і через те, що вона працює вчителькою, регулярно проходить тести. Коли вона отримала результати у вбиральні літака над Атлантичним океаном, вона сказала, що почала панікувати.

"Першою стюардесою, з якою я зіткнулася, була Роккі. У мене була істерика, я плакала. Я переживала за свою сім’ю, з якою я щойно вечеряла. Я переживала за інших людей в літаку. Я переживала за себе", - сказала вона.

Пасажирку спробували заспокоїти стюардеси. Вони сказали, що зроблять все можливе аби вона змогла сидіти на одному місці, але рейс був заповнений.

Маріса Фотіео, скріншот

"Коли вона повернулася і сказала мені, що не може знайти достатньо місць, я вирішив залишитися у вбиральні, тому що не хотіла бути поруч із іншими на рейсі", – сказала Фотіео.

Потім на дверях вбиральні повісили записку про те, що вона не працює, і вона стала новим місцем Фотіео до кінця рейсу.

Перебуваючи у вбиральні, вона купила доступ до Інтернету та подзвонила, щоб повідомити про хворобу у свою школу. Вона також зняла відео TikTok, яке переглянули понад 4,4 мільйона разів.

Фотієо сказала, що вона не відчувала себе незручно у вбиральні, вона була щаслива, що не залишилася в головному салоні з іншими пасажирами, одним з яких був її 70-річний батько.

Після того, як літак приземлився в Ісландії, Фотіео та її сім’я останніми залишили рейс. Фотіо провели два швидких ПЛР-тести в аеропорту, обидва вони були позитивними.

Потім її перевезли до готелю Червоного Хреста, де вона розпочала 10-денний карантин.

Нагадаємо, як отримати "ковідну тисячу" без смартфона: У Кабміні дали корисну пораду. Уряд розповів про те, що робити людям без смартфонів

Раніше Знай писав, тотальний локдаун в Україні: Денис Шмигаль зробив нову заяву про карантинні обмеження. В Україні більше не будуть вводити тотальні локдауни

Також Знай повідомляв, в яких випадках не можна вакцинуватися проти коронавірусу: пояснення МОЗ. У МОЗ розповіли, у яких випадках не можна вакцинуватися