Мода щорічно змінюється, приходять нові творчі люди, привносять свій внесок в індустрію, але все ще є незмінні елементи, які через роки знаходять місце, щоб відродитися. Як, наприклад, речі з Радянського Союзу.

Перше, про що хотілося б згадати — це косинки, які жінки носили і взимку, і влітку. Зараз цей вид одягу користується популярністю і не тільки у жінок. Репер A$AP Rocky часто з'являється на публіці з яскравою хусткою на голові. Про це повідомляє видання Cosmo.

Мода, скріншот: Youtube

Далі-ситцеве плаття, які були всюди все літо. Але модниці вирішили не зупинятися на досягнутому і знайшли спосіб, як їх носити і взимку. Їх надягають поверх тонких водолазок з високим горлом або ж, в іншому випадку, накидають на них худі, вовняні кардигани і в'язані светри.

Мода, скріншот: Pinterest

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Піджак з широкими плечима — має право на життя після того, як в моду вступили речі оверсайз. Тим більше, що є вибір між вільними моделями (на голе тіло) на кілька розмірів більше і приталеними блейзерами, які комбінують з джинсами і ін.

Мода, фото: Yandex Zen

А ще зараз в моді штани кльош, які додають зростання, стрункішою і підкреслюють талію, в разі високої посадки, а ще берети і светри з горлом.

Нагадаємо, в чому і з якою зачіскою зустрічати Новий Рік 2022: Андре Тан з колегами дав настанови

Як повідомляв "Знай.ua", безкоштовний подарунок або дорогущий каприз? Які бувають альтернативні ялинки і скільки вони коштують

Знай.ua писав, 12 модних тенденцій 2021 року, які залишаться в минулому – у вашому гардеробі вони точно є