Міхеїл Саакашвілі вперше зізнався, що у нього є 1,5-річна донька: мамою виявилася не Єлизавета Ясько

Приводом розповісти розповісти про свою маленьку дочку став її перший виступ на великій сцені новорічного концерту "головного каналу" в Грузії. Дівчинку звуть Елі Марія Саакашвілі і їй всього 1,5 року. На опублікованих фотографіях поруч з малятком, за інформацією ЗМІ, грузинська співачка Софо Нижарадзе.

Імені мами своєї дитини він не повідомив. Відомо, що зараз він перебуває у відносинах з народним депутатом України Єлизаветою Ясько.

Михайло Саакашвілі, скріншот: Youtube

Українці масово змітають все з полиць магазинів: що користується найбільшим попитом перед Новим роком

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Цього року новорічний стіл обійдеться дорожче, ніж минулого року. Зокрема екстреми прогнозують, що подорожчання буде близько 8-10%. Зауважимо, що олів'є, яке традиційно готують українці до святкового столу подорожчало на чверть.

Однак подорожчання українців не зупиняє, і вони буквально змітають м'ясо, ковбаси, сири та інші продукти з полиць супермаркету. Зараз пляшка шампанського обійдеться в 100 гривень, а 100-грамова баночка червоної ікри обійдеться мінімум в 250 гривень.

Магазин, продукти - фото Знай.ua

Пшениця є - хліба немає: експерт пояснив, чи вистачить запасів на 2022 рік і як новий урожай вплине на ціни

За даними Міністерства аграрної політики та продовольства, з початку нового сезону обсяг експорту зернових збільшився. Ціна на українське зерно зросла в рази, і 70% зерна буде експортовано за світовими цінами. Однак, ця ситуація ніяк не позначиться на ціні на хліб для вітчизняного споживача, адже для своїх потреб Україна закуповує зерно за такою ж ціною, що і продає на глобальному ринку.

Разом з тим, якість хліба для українців може погіршитися. За твердженням борошномелів, значну частину продовольчої пшениці вивезли. Незважаючи на рекордні обсяги врожаю, якість пшениці не найкраща. Зерно першого і другого класу, з якого випікають хлібобулочні вироби, вродило мало. У разі дефіциту продовольчої пшениці доведеться додавати фуражну, що погано вплине на якість хліба.

Найчастіше посівають пшеницею, nash.live

Топ скандальних законів, прийнятих в 2021 році: нові штрафи в 10 тисяч, "вето" на сигарети і подарунок органів через "Дію"

Законопроект № 5831, затверджений Верховною Радою 16 грудня. Він передбачає кардинальні зміни у сфері трансплантації. Хвилю критики спровокувало одне з нововведень, яке він привнесе-це поява окремого розділу у додатку" Дія", де користувачі зможуть за бажанням надати згоду на донорство органів після смерті.

Але найбільш вибуховим "Інфо-шоком" цієї зими стала новина про набуття чинності наказу № 313 Міноборони про обов'язкову постановку на військовий облік військовозобов'язаних жінок у віці від 18 до 60 років, і розширення спеціальностей, що підпадають під цю категорію.

Денис Шмигаль - фото з Фейсбук (сторінка Кабміну)

Анна Трінчер перед весіллям з блогером Волошиним осідлала нового улюбленця: "Навіщо було?"

Анна Трінчер і Олександр Волошин вирішили не втрачати час і активно провести свій відпочинок. Саме тому вони вирішили покататися на снігоходах. Звичайно ж Трінчер не могла не сфотографуватися з ним.

На фото Анна Трінчер позувала на снігоході в пухнастій куртці з білими написами і сірих брюках. Фанати співачки відразу ж почали коментувати її нове фото.

Анна Трінчер, фото: Instagram

Оля Полякова із зухвалої королеви ночі перетворилася на ляльку Барбі: такі сукенки навіть донька Маша в дитинстві не носила

Оля Полякова зняла відео під свою пісню "Люли". Зірка з'явилася у розкішній золотистій сукні з бантом на спині. Сукня вдало підкреслила її декольте та струнку талію. Доповнила свій образ Полякова довгими рукавичками у тон сукні, золотистими босоніжками та масивними сережками.

Фанати Олі Полякової одразу ж прийнялися залишати для неї компліменти, деякі навіть відмітили, що у цьому образі співачка схожа на ляльку Барбі.

Оля Полякова, фото з Instagram