Незважаючи на те, що 2021 рік вже підійшов до кінця, на дворі січень наступного року - повернемося на кілька днів у минуле, щоб розповісти про явище, що сталося в Техасі (Тексаркана).

Там місцеві жителі стали свідками рибних "опадів", що востаннє було зафіксовано в Каліфорнії в 2017 році. В Оровіллі працівники школи побачили на території не менше 100 представників водойм.

"Ви продаєте рибiв?", скріншот: Youtube

Причина подібного природного явища досить проста - її змогли розгадати звичайні жителі штату Техас. Безліч рибок просто були підхоплені сильним водяним смерчем і звалилися на землю після того, як вихор втратив силу. Таке часто відбувається, за даними експертів, для цього всього лише потрібна сприятлива погода і вага риб. Хтось із місцевих жителів не розгубився і вирішив використовувати несподіваний і легкий "улов" в якості вечері.

Впала рибка, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Водяні смерчі, як відомо, можуть затягувати багатьох дрібних створінь, включаючи жаб та інші.

"Хочете, щоб ми поділилися нашими рибними фотографіями, так що ось одна, яку я зловив перш, ніж вона впала на землю, в середу. Риба була відпущена цілою і неушкодженою", "Якби ми повернулися додому пізніше на цьому тижні, у мене міг би бути повний морозильник риби", - пишуть користувачі в мережі.

Нагадаємо, удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою

Як повідомляв "Знай.ua", українець з ДЦП власноруч створив будинок із сірників - витратив 13 тисяч і став рекордсменом

Знай.ua писав, ледь не загинув у безжальній стихії: чоловік героїчно врятував пухнастика в небезпечному вирі, ці кадри вражають