Резонансний смертельний випадок на Миколаївщині змусив говорити про нього всю Україну в перші дні 2022 року. Там поліцейські затримали жінку, яка спричинила смертельні поранення знайомому в місцевому будинку культури. Про це повідомила поліція Миколаївщини.

Як зазначається, 30-річна жінка завдала ножове поранення у живіт молодикові, який вимагав від неї взаємності, погрожуючи цією ж зброєю.

У поліції цей факт описали як «проявляв до неї надмірну увагу на дискотеці». Знаряддя вбивства жінка відібрала у чоловіка, від отриманих поранень 25-річний потерпілий стік кров’ю на місці події.

Правоохоронці затримали жінку, одразу ж визначивши її як «зловмисницю», їй інкримінують статтю про "Умисне вбивство", за якою їй загрожує до 15 років ув’язнення.

Скрін, Facebook поліція Миколаївщини

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Те, як поліція поставилася до фігурантки справи, обурило суспільство. Українці звернули увагу на те, що жінка могла оборонятися від чоловіка з ножем і що її вину не доведено, тож правоохоронці не мали права називати її «зловмисницею».

Пізніше поліція оприлюднила подробиці події, які з’ясували у ході попереднього розслідування.

Як виявилося, вбитий та жінка були знайомими, вони разом відпочивали у будинку культури та розпивали алкогольні напої. Ще в приміщенні вони посварилися, і це помітив один з працівників клубу. Коли знайомі вийшли на двір і продовжили сваритися, працівник клубу пішов за ними.

Скрін, Facebook поліція Миколаївщини

«З показів свідка встановлено, що на вулиці жінка забрала ніж у чоловіка, а працівник клубу, аби припинити сварку, притиснув чоловіка до стіни. Саме у цей момент, попри те, що небезпеки для жінки не було, вона вдарила знайомого ножем у живіт», - додають правоохоронці.

Більш точні пояснення жінка надавати відмовляється, про можливу спробу зґвалтування чи нападу вона не заявляла і жодних тілесних ушкоджень не отримала.

Розслідування триває, правоохоронці не виключають можливого перекваліфікування справи.

Скрін, Facebook поліція Миколаївщини

Нагадаємо, "Як ти смієш називати мене повією?": моторошна історія з серіалу ожила 10 років потому.

Раніше повідомляли, що 10-річна дівчинка померла після того, як повторила трюк з TikTok у своїй спальні

Також, українка стала на захист країни разом зі своїми дітьми-вся сім'я в ЗСУ