Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася своїми думками на рахунок того, чого варто очікувати громадянам у вівторок, 4 січня 2022 року.

Спочатку жінка зізналася, що вже заплуталася, бо невідомо, коли ж починається робочий тиждень після Нового року. За її словами, четвертого числа очікується тепла погода в більшості областей, бо температура буде близько +2℃ ...+6℃.

Погода в Україні, скріншот: Youtube

У західних і південних регіонах ще тепліше, адже в тому ж Криму очікується +11℃. А ось на півночі і північному сході температура буде злегка свіже, там збережуться "мінусові" градуси.

"Вітер переважно південно-західного напрямку, веселий, весняний, поривчастий, часом зі штормовими поривами до 15-20 метрів в секунду. Найближчої ночі випадатиме дощ з мокрим снігом. Завтра вдень дощ пройде в західних областях (в Карпатах з мокрим снігом), трохи подощить в окремих районах Півночі, загалом - без істотних опадів. Проте вже пізно ввечері 4-го січня і вночі 5-го січня чергова порція дощів охопить західні, північні і центральні області України", - пише Наталка Діденко.

Прогноз погоди від Наталії Діденко, фото: Facebook

У Києві домінувати збирається волога повітряна маса, а ось на Різдво очікується чергове зниження температури повітря. Тому Діденко пропонує відірватися зараз від холодильників, щоб прогулятися на вулиці, поки там переважно тепла погода.

Популярні новини зараз

Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен"

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Нагадаємо, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років

Як повідомляв "Знай.ua", улюблені курорти українців в Єгипті атакувала холодна стихія - де була спека, лежить лід: багато загиблих

Знай.ua писав, Джека насправді не було, а Роуз "пишечка"? Як виглядали люди, які стали прообразами героїв "Титаніка"