В Алмати горить резиденція президента Казахстану, повідомляють очевидці, передають місцеві ЗМІ і телеграм-канали.

Чиновники і еліта країни рятуються втечею. З Казахстану за останню добу вилетіло до Європи близько 10 приватних літаків до Європи, які належать різним бізнесменам країни. Припускають, що клан Назарбаєва буде також рятуватися втечею з набитими сумками нажитого добра.

Раніше в Казахстані протестувальники відкрили вогонь по військових, поранення отримав один боєць. Інших правоохоронців б'ють палицями.

Як повідомляється, активісти озброїлися тим, що змогли відібрати у силовиків: щитами, кийками, світлошумовими гранатами і вогнепальною зброєю.

На одному з відео з місця подій видно, як розлючений натовп відібрала автомат у одного з правоохоронців. Можливо, подібних інцидентів було набагато більше.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Поки що акімат Астани також охоплений вогнем, правоохоронці відступили від площі біля будівлі. Також почалася пожежа в місцевій прокуратурі.

Нагадаємо, що захопили військову техніку і будівлі, міста палахкотять: цілу країну охопили протести, люди виставили жорсткі вимоги.

Як повідомляв Знай.ua, музикант потужно вдарив гімн України в центрі Санкт-Петербурга: "Забили і розірвали".

Також портал Знай.ua писав, що на Прикарпатті "подруга" Бандери відсвяткувала ювілей: Бог, Україна і сім'я на першому місці.