У 2019 році, в парламенті Данії стався кумедний випадок, через який сміялися абсолютно всі представники влади.

Там депутати підтримали покупку чотирьох циркових слонів за бюджетні гроші, про що розповіла прем'єр-міністр Метте Фредеріксен. А все через те, що в 2018 році Данія заборонила використовувати диких тварин, включаючи слонів, в цирку. Тварин необхідно було викупити, щоб забезпечити їм гідну старість.

Слон. Фото: OIR mobi
Слон. Фото: OIR mobi

"Чого ми не знали, коли купували їх, тільки не смійтеся, у слонихи Рамболине є друг. Кращий друг-верблюд. Верблюд на ім'я Алі. Нам сказали, що неправильно розлучати Рамболіне і Алі", - заявила Метте.

Прем'єр-міністру довелося виправдовуватися за зайві витрати на верблюда. Також прем'єр подякувала партії націоналістів. Вони підтримали покупку верблюда незважаючи на те, що його звуть Алі.

Популярні новини зараз

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

За слонів заплатили близько 1,6 мільйона євро. А те, що слониха Рамболін багато років дружить з цим верблюдом, стало непередбаченою обставиною - відомо лише те, що в 2010 році вони разом з'явилися в документальному фільмі про цирк Даннеборга.

Згодом тварини були безкоштовно передані в парк, який запропонував найкращі умови.

Нагадаємо, ФОП-ам назвали ситуації, коли можна не використовувати касовий апарат: дозволено не видавати чек

Як повідомляв "Знай.ua", топ скандальних законів, прийнятих в 2021 році: нові штрафи в 10 тисяч, "вето" на сигарети і подарунок органів через "Дію"

Знай.ua писав, графік весняних та літніх канікул в українських школярів у 2022 році: скільки і коли відпочиватимуть діти