Жінці довелося покинути свій забруднений фекаліями будинок і переїхати в готель, поки влада не приведуть її в порядок після викиду стічних вод з її туалету.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінці довелося втекти зі свого нового будинку через вибух стічних вод в її туалеті.

На кадрах, які 33-річна Мікайла Коллінз опублікувала в соціальних мережах, видно, що її майно залито коричневою рідиною.

Стічні води складаються з людських фекалій і тому являють собою серйозну "проблему громадського здоров'я", говорить Мікайла з Челмсфорда, Ессекс.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Поверх жахливого покриття, що покриває її квартиру, на підлозі лежать смуги мокрого рулону туалетного паперу, а ванна і унітаз повні каламутної коричневої рідини.

Будинок

Мікайла переїхала у власність у грудні 2020 року, але проблеми почалися лише через десять місяців, і минулого місяця вона переїхала в готель, оскільки її будинок став непридатним для проживання.

Мікайла написала в Facebook: "Те, що ви бачите, це туалетна вода, вода з пральної машини... і всілякі стоки від мого сусіда зверху (не з їхньої вини), а також вміст того, що було змито в унітаз. Так, це людське лай*о, бачте! У повітрі всередині і навколо моєї квартири може бути будь-яка кількість хвороб, і це ПРОБЛЕМА громадської охорони ЗДОРОВ'Я!!! Я зараз кричу про це в мережі, тому що прийшов час хтось відповідати і Б**ТЬ ЩОСЬ З ЦИМ ЗРОБИТИ!"

Будинок

Власник нерухомості, Sanctuary Housing "щиро вибачився" за незручності. Він влаштував глибоке прибирання, щоб Мікайла міг повернутися додому.

З Sanctuary зв'язалися для отримання додаткових коментарів.

Нагадаємо, що чоловік у пабі взяв Столові прибори, щоб пробити унітаз.