Відомий український журналіст і ведучий "Телебачення Торонто" Майкл Щур (справжнє ім'я Роман Вінтонів) поскаржився на гірськолижний курорт "Захар Беркут".
Про це журналіст написав на своїй сторінці в соцмережі фейсбук.
Майкл Щур порадив українцям не повторювати його помилок і не їхати в Славське на гірськолижний курорт. За його словами тут тільки заробляють гроші, а на комфорт оточуючих всім немає діла. Журналіст зазначив, що "Захар Беркут" - найгірший підйомник, де йому доводилося бути.

Гірськолижний курорт "Захар Беркут", фото Роман Вінтонів

Виявилося, що заплативши близько 30 євро за підйомник йому вдалося спуститися всього один раз, адже, щоб спуститися вдруге, потрібно чекати в черзі 3 години. Також по схилу, де їздять лижі та сноуборди, носяться снігоходи, через це частина траси сніг з глиною.
Також Майкл Щур згадав і відсутність парковок і поганий сервіс в прокаті. Він зазначив, що якщо все залишиться так як зараз, то місцеві жителі побачать, як однієї зими до них ніхто не приїде.

Гірськолижний курорт "Захар Беркут", фото Роман Вінтонів

" Наступного разу, коли я туди збираюся зазирнути – грудень 2037-го. Ну може раніше, якщо там що-небудь сильно змінитися. Але я не хочу, щоб там щось змінилося. Я хочу, щоб там все було так, як зараз. І щоб місцеві побачили, як однієї зими у них буде хороший сніг, але до них ніхто не приїде. Бо те, як вони ведуть справи в Славську, людською мовою означає: "Мені п@&₴й на тебе, твою сім'ю і ваше спільне бажання кататися! Я тут гроші заробляю! Враження від Захара Беркута: жлоби зайняли гору і беруть гроші за вхід. ",- зазначив журналіст.

Нагадавши, побитий у Києві Майкл Щур поскаржився на копів: не приїхали. Журналіст став жертвою зухвалого нападу посеред вулиці
Раніше Знай писав, Майкл Щур визнав свою провину після побиття:"Права, як у пішоходів". Журналіст вирішив поскаржитися на проблему в законі
Також Знай повідомляв, ведучого " Телебачення Торонто "Майкла Щура несподівано" оточили "Довбні:"мені так треба". Майкл Щур звернув увагу на серйозну проблему