У мережі з'явилося кумедне відео прямо із Закарпатської області, на ньому зображений випадок, який все ж не є унікальним - подібне відбувалося і в інших куточках нашої планети.

В інциденті взяли участь одна невинна свинка і водій, поруч проїжджаючої машини. Фермер втратив тварину просто під час шляху по дорозі, в Мукачеві, 13 січня 2022 року.

Фото:" джедаї " дороги

Автомобіль з повним причепом свиней їде по трасі, що видно на кадрах, і в якийсь момент одна з тварин відчуває, що може вибратися на свободу, намагаючись перелізти через масивну огорожу. Проходить кілька хвилин і свині все ж вдається вискочити на дорогу. Водієві, який їхав за причепом, вдалося зафіксувати це на камеру. Він встиг зупинитися, щоб не збити тварину, що впала, додаючи до подій сотні смішних коментарів.

Невідомо лише те, чи довго фермер ловив свиню, так як видно, що він відчув пропажу і зупинився на узбіччі.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

"Її потім х*й словиш, у мене раз на город вибігла, ловив хвилин 30, а тут дорога", "Водія не можна було попередити, що у нього поломка", "Не можу зрозуміти, що безцінного в коментарях оператора?", "Драматична втеча", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Постріл у темряву": чоловікові вперше в світі пересадили свиняче серце. Відчуває себе відмінно

Як повідомляв "Знай.ua", свиня намалювала картину і побила світовий рекорд, встановлений шимпанзе: полотно продали майже за 27 тисяч доларів

Знай.ua писав, в курені на 120 душ і з прапорщиком-аж гай шумів: як гуляли весілля наші предки, на замітку нареченим