На офіційній сторінці Міністерства юстиції України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про українських молодят, які в 2021 році дали зрозуміти, що їм дуже подобається одружуватися в дзеркальні сакральні дати.

Далі представлені дані, що в такі дні кожні 20 хвилин реєструється нова українська сім'я, але ж попереду дата-паліндром - 22 лютого 2022 року. Вона припадає на вівторок, але головне, що заяву на одруження дуже важливо подати за місяць до обраної дати - 22 січня.

Молодята

"Однак, без місячного очікування можуть одружитися: пари, які бажають скористатися послугою "Шлюб за добу"; пари, в яких наречена вагітна, або якщо є спільна дитина (без попередньої заяви при наявності відповідних документів, що підтверджують підставу для скорочення терміну очікування)", - йдеться в публікації.

Тому в Мін'юсті вже чекають молодят, 22 лютого, з восьмої ранку.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

молодята, скріншот з відео

Якось ми розповідали історію 77-річного американця, який втратив голову від українки на сайті знайомств. Прилетів зустрічати з нею Різдво, але був пограбований зловмисниками в аеропорту.

Нагадаємо, пенсіонер із США приїхав в Україну в пошуках любові, а став жебраком: "Думав, що молодиця клюне"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена в траурному вбранні втекла в найпохмурішу точку світу перед власним весіллям: у дівчини залишався всього один місяць

Знай.ua писав, наречений вирішив "оригінально" зізнатися дівчині в коханні і підіслав людей в масках і з пістолетами: замість весілля переляк на все життя