На офіційній сторінці поліції Києва в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про подію в п'ятницю, 14 січня 2022 року.

Як виявилося, п'яна мати вирішила порізати ножем свого чотирирічного сина. Вона особисто подзвонила в правоохоронні органи, щоб поцікавитися у поліції, де можна залишити малюка, так як вона приїхала до Києва, щоб розшукати чоловіка, який не платить аліменти.

Поліція Києва, фото: Facebook

Правоохоронці прибули на привокзальну площу за викликом, але не знайшли там жінку з дитиною. Натомість згодом встановили особу батька-він був біля жінки, на момент дзвінка. Тому і вирішили виїхати до нього додому.

"Зайшовши до будинку, Олександр Міщенко та старші інспектори Юлія Кухар та Андрій Новохатнiй побачили нетверезу жінку з ножем у руках, а поруч - хлопчика, одяг якого був у крові. Правоохоронці негайного зреагували: відібрали ніж у зловмисниці та викликали лікарів. За попереднім висновком медиків, у дитини непроникаюче поранення спини", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Поліція Києва, фото: Facebook

В даний момент малюкові нічого не загрожує, його забрали в лікарню, де він знаходиться під наглядом лікарів. А ось жінку затримали. Триває досудове рішення, необхідно вирішити питання подальшого перебування хлопчика.

Нагадаємо, майже 200 постраждалих за добу: як у Харкові отримати компенсацію за травму через ожеледицю

Як повідомляв "Знай.ua", пара 40 років вважалася безвісти зниклою, поки не ідентифікували тіла: їх дитина все ще не знайдений

Знай.ua писав, намагалися приховати загибель тварини? У притулку "поселили" іграшкового ведмедя, але уважні волонтери вирахували злочин