З міста Харків прийшли доволі тривожні новини для тих, хто не уявляє свого дня без чашечки ароматного "американо" з молоком або навіть капучино. Справа в тому, що в одному кафе популярної української мережі кав'ярень, яка хотіла робити каву із золотих зерен - "Aroma Kava", клієнтам в "філіжаночці" попався шматок битого скла.

Про це стало відомо завдяки зверненню незадоволеної клієнтки мережі кафе до адміністраторів Telegram-каналу "Чорний список".

Скло в каві, фото: Telegram

Автори вирішили написати так: "Кава зі склом від #AromaKava". Клієнтка, яка зробила фото, а також записала відео, написала: замовили в "аромі", яка на станції Барабашово. У ньому виявили "секретний інгредієнт" - шматок скла.

"Персонал на дану ситуацію відповів, що в каву нічого не додавали, і жодного відношення до цього не мають. Гроші не повернули. Обслуговували з незадоволеним обличчям, а коли ми попросили сісти на другому поверсі, тупо сказали, що вони там почали прибирання і присісти там не можна", — пише клієнтка.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Скло в каві, фото: Telegram

Варто також нагадати нашим читачам той факт, що в Харкові дівчина викликала таксі, а в результаті опинилася один на один зі збоченцем в замкненому автомобілі. Харків'янка замовила таксі в службі #Bolt, водій виявився онаністом. Техпідтримка не відповідає більше доби.

Раніше повідомляли, українцям впарюють звичайні яйця під виглядом "дорогих" - платимо за упаковку: "Мутять чорти знову".

Як повідомляв Знай.uа, українці замовили святкове олів'є, але отримали щось дивне: плаває в майонезі і волосина в подарунок.

Знай.uа писав, українка купила в супермаркеті банан з дивними плямами: невідома інфекція з тропічної країни.