Львівський письменник і журналіст Остап Дроздов поділився своєю думкою з приводу хрещення і пірнання в ополонці.

Чоловік вважає, що це традиційні цінності "русского мира", які стали українізованою версією. Тому подібним "розвагам" і необхідним діянням слід знайти альтернативу. Про це повідомляє видання lviv1256.

Хрещення Господнє, скріншот: Youtube

"Ексгібіціоністське пірнання в ополонці – це не тільки дешеве позерство, а й нав'язана російська псевдотрадиція, якої ніколи у нас не було. Не-бу-ло", - заявляє він.

Остап Дроздов заявляє, що багато разів чув, що найважливішою місією України виступає необхідність привнести в Європу свої традиційні цінності. Хоча він пропонує експортувати в інший світ вміння "вирішувати" питання, вкидати потрібні бюлетені на виборах, відправляти неучей в університети і жити на одну зарплату державного службовця.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Хрещення, ополонка - фото з Фейсбук

"Найгірше те, що про "традиційні цінності" говорить суспільство, яке не забезпечує інвалідів елементарними пандусами, вбиває бездомних собак дідівськими способами, з дитинства націлює своїх дітей працювати в податковій і митниці", - додає журналіст.

Нагадаємо, Масляна 2022: історія, традиції і в які числа пройдуть "млинцеві" свята

Як повідомляв "Знай.ua", українець повторив шлях святого Якова і пройшов 500 км у пошуках бога, камені і холод: "Жовто-блакитні знаки"

Знай.ua писав, важливі поради перед тим, як занурити себе в ополонку на Хрещення Господнє: підготуйтеся перед 19 січня