Анна Трінчер вийшла з-під наркозу з новими великими грудьми - сама повірити не може: "Підняла, молодець"

У грудні вона налякала фанатів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік, своїм бажанням збільшити груди. Все через те, що вона незадоволена природними даними і хоче їх виправити. З'явилося ексклюзивне відео з Анною Трінчер, яка знайомиться зі своїм новим "розміром" грудей відразу ж після операції, відходячи від наркозу.

"Навіть не питайте як, але нам вдалося отримати кадри "пробудження" Анни Трінчер після наркозу. Перша реакція співачки, як мінімум, цікава🍒", - заявляє автор ролика.

Анна Трінчер, фото: Instagram

Погода на Водохреща та другий Святвечір влаштує українцям випробування: синоптик Наталка Діденко прогнозує шторм та ожеледь

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Температура повітря протягом дня коливатиметься в межах - 1-6 градусів, на півдні і на крайньому заході України близько нуля. Сніг випадатиме-періодично, місцями. Так що погода все ж буде трохи схожа на водохресну", - повідомила Наталка Діденко.

У Києві на Другий Святвечір і Водохреща очікується мороз-температура вдень - 2-4 градуси. Сніг у столиці також буде, проте не більшим і чергуватиметься з проясненнями. Також Наталка Діденко попереджає киян, так як в якісь моменти він буде досягати більше п'ятнадцяти метрів в секунду. Даний прогноз порівняємо зі штормовим попередженням.

Погода в Україні, скріншот: Youtube

Настуся - миленька, а Потап - "дід"? Каменських одним кадром показала різницю у віці з чоловіком - з роками все помітніше

Цього разу на кадрі вони позують з Потапом перед походом на місцевий Захід. Для цього вона вбралися максимально легко, так як погода там літня. Видно, що парочці вдалося трохи навіть засмагнути, і до Києва вони повернуться повністю відпочилими, і повними енергії до роботи. У коментарях користувачі почали писати, що думають про це:

"Мачо, faсe намагався відтворити в стилі Mexico, але на жаль 😃😃😃"; "Улюблені♥️"; "А де Лисий???"; "За**ісь напевно з дідом каламутити)".

Настя Каменських Потап, фото з Instagram

60% бюджету сім'ї на харчування: як працюватимуть продуктові картки для українців

В Україні розглядають можливість введення продуктових карт для малозабезпеченої категорії населення. Таку ініціативу обговорюють в офісі президента. Ймовірно, такі картки на продукти видаватимуться на тлі різкого подорожчання продовольчих товарів.

Соціальна допомога вже працює в багатьох країнах. За такий продуктовий чек можна придбати продукти харчування. Поки влада чітко не називає критерії отримання цих карт. Найімовірніше, що допомогу надаватимуть через додаток "Дія".

Магазин, фото: Знай.ua

"Холостяк" і суддя "Танців з зірками" Макс Чмерковський в день народження зізнався, як "наставив роги": "Я був заручений, у неї - свій бойфренд"

Чоловік - "Холостяк" першого сезону, який вийшов на телеекранах країни в 2011 році, а також суддя останнього з сезонів, що вийшли "Танці з зірками". 17 січня він святкує День Народження.

У публікації використовували знімок Макса зі зйомок танцювального шоу, а також зовсім невеликий фрагмент з його робочих буднів. У фрагменті розповідається, як він закохався в свою колегу Пету Маргатройд. Він був заручений, а у неї був бойфренд. Вони навіть не дивилися спочатку один на одного. А потім між ними спихнула іскра і через три роки він зробив їй пропозицію.

Скрін, Instagram Чмерковський