П'яний чоловік убив людину під час жертвопринесення тварини. Він повинен був обезголовити козу.

Про це повідомляє "free press".

Так, стало відомо, що в Індії п'яний чоловік вбив людину під час жертвопринесення тварини під час святкування Санкранті. Повідомляється, що вбивство сталося помилково.

35-річний чоловік на ім'я Суреш, тримав в руках козла, призначеного для принесення в жертву, в селі Валасапаллі в районі Читтур штату Андхра-Прадеш. Обвинувачений на ім'я Чалапаті повинен був принести в жертву тварину і відрубати козі голову, проте замість цього він перерізав горло Сурешу ножем.

Коза, зображення ілюстративне: YouTube

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Чоловік сильно стікав кров'ю і був доставлений в державну лікарню Маданпелле. Там медики не змогли йому допомогти, адже травма виявилася не сумісна з життям. У місцевих повідомленнях говориться, що Чалапаті був заарештований поліцією.

Варто відзначити, що Санкранті — індуїстське свято, присвячене поклонінню богу Сонця, Господу Сур'є. Фестиваль відзначає день, коли сонце переходить в Макара Раші або зодіаку Козерога.

Нагадавши, поліцейські повернули до життя бідну кішку, яка постраждала від диму під час пожежі: реанімували масажем серця

Раніше Знай писав, Серцевий фермер врятував сотні рогатих красенів від рук браконьєрів-могли загинути, але отримали нове життя в Карпатах: "заборонено стріляти"

Також Знай повідомляв, тривимірна "ватрушка": вчені дізналися, як розмножувалися динозаври 120 мільйонів років тому. Форма і колір частини тіла показали, як динозавр віком 120 мільйонів років міг видавати свої шлюбні крики