Ми вже писали історію про дівчину, яка в юності забила все своє обличчя і тіло татуюваннями, а через кілька років вона погодилася на те, щоб заретушувати "неподобство" косметикою і знятися в соціальному ролику разом з мамою. До слова, мама була дуже здивована!

Однак на цей раз у нас є кадри, які батькам зі слабкими нервами краще не дивитися. Героїня-дівчина зі зміїним язиком.

Про це стало відомо завдяки новому вигляді на сторінці дівчини в мережі TikTok.

ohtheiryny, скріншот: TikTok

Саме, дівчина підписала себе в мережі "ohtheiryny" і постійно публікує себе в різних образах. Раніше таке можна було побачити тільки в так званих "Кунсткамерах", а тепер ці люди ще стають неймовірно популярними.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

На сторінці дівчини в мережі TikTok можна побачити, що практично весь її контент так чи інакше пов'язаний тільки з її розрізаною мовою, більше нічого особливого тут цікавий Користувач для себе не знайде.

ohtheiryny, скріншот: TikTok

Також варто нагадати нашим читачам, що татуювальник Сара Саббат, 26 років, з Техасу, США, має сотні татуювань на тілі, в тому числі склеральні чорнило, але стверджує, що їй подобається йти під голку для дизайну обличчя. Раніше вона зізналася, що у неї були ускладнення через татуаж склери, коли пігмент вводиться під верхній шар ока. Екстремальна процедура небезпечна і може привести до повної втрати зору.

Раніше повідомляли, мама-блогерка зробила Пірсинг двомісячному малюкові заради лайків: "Кажуть жорстоко, але мені плювати...".

Як повідомляв Знай.uа, 33-річний шеф-кухар забив татуюваннями майже все тіло за 2 мільйони гривень: "Найболючіше в попі".

Знай.uа писав, 23-річна мати двох дітей довела матір до сліз, позбувшись всіх тату на обличчі: "Не вразило".