Підійшов до кінця третій січневий тиждень нового 2022 року — про свята вже ніхто і не згадує.

Вони пройшли безслідно, разом з холодами, які іноді все ж знаходять сили, щоб повернутися, нагадати про себе, змусити українців влізти в шапки, взяти з собою Шарфи, Рукавички. За ними приходить сильний вітер, який зносить новорічні ялинки в якихось областях, рве державний прапор. Але те, що ми бачимо на п'ятницю - спокій і стабільність.

Погода в Україні, фото з pxhere

Відомий синоптик Наталка Діденко теж трохи висловилася про те, якою буде ця п'ятниця.

"21-22 січня в Україні буде з періодичним снігом. Хіба що в південній частині без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, і далі поривчастий бережіть тепло і один одного", - пише вона.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У п'ятницю, 21 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -2℃ ...+3℃ вдень і -8℃ ...0℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -2℃ ...0℃ вдень, вночі -5℃ ...-3℃. Найтепліше, звичайно ж, в Криму і південних областях.

Погода в Україні на 21 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, немовля викинули на 20-градусний мороз, але дівчинка вижила і навіть знайшла батьків: дивовижна історія порятунку

Як повідомляв "Знай.ua", безстрашний українці пірнули в ополонці освятитися на Водохреща - дівчата в купальниках, хлопці в смішних трусах: аж мороз по шкірі

Знай.ua писав, у Львові вперше за 100 років зафіксували унікальну аномалію: такі блискавки метал тільки Зевс