Люди купують вживані секс-ляльки в Інтернеті за невелику частину ціни. Деякі мають свої власні імена, а інші йдуть з справжнім людським волоссям.

Відповідну інформацію розмістили на порталі «Daily Star»

20 років тому ідея робототехнічного сексуального компаньйона була чимось, що ви б асоціювали з науково-фантастичним фільмом, але тепер клеймо поступово зникає з інтернет-магазинами, що задовольняють будь-які бажання.

Секс-ляльки стають досить популярною покупкою в ці дні, і здається, що деякі люди не проти купувати їх уживаними, незалежно від конотацій.

Лялька для утіх

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Показати ще

Насправді, інтернет-магазин був створений, щоб допомогти знайти нові будинки для часто використовуваних статевих придатків, і він більш популярний, ніж ви думаєте.

Дослідження показують, що більше 40% людей будуть займатися сексом з роботом, хоча чоловіки більш захоплені цим, ніж жінки. І для тих, хто шукає, здається, є одне місце для початку.

Galmato Haven спеціалізується на продажу першокласних компаньйонів, кожен зі своїм ім'ям, характером і примхами.

Лялька

Швидкий перегляд каталогу виставлених на продаж предметів показує розпливчасті зображення порожніх моделей і графічно розібрані частини тіла.

В одному зі списків говориться: "вона дуже любить чай", "Рене розтягує рулетку до 5 футів 9 дюймів і виглядає так, ніби тільки що зійшла з волейбольного майданчика", "Ц*цьки забавного розміру прикрашені штангами для сосків, а її живіт також проколот", "власник встановив ціну, щоб продати її швидко. Не чекайте".

Обличчя ляльки

Але люди купують не тільки ляльки, деякі, здається, задовольняються просто покупкою голови, що може бути для клієнтів, які бажають змінити або оновити існуючу ляльку.

Нагадаємо, що дитяча книга з черв'яком всередині вразила мережу.