Зарплата прем'єра 35 тисяч і ліміт на "вікенд" членів Кабміну – в Раді готують масштабне урізання

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України


Багатомільйонні премії високопосадовців і членів наглядових рад державних підприємств неодноразово ставали приводом для вибухових скандалів в суспільстві. І, нарешті, це питання привернуло увагу парламентарів. Днями у Верховній Раді зареєстрували законопроект № 6527, що передбачає значне урізання заробітних плат членів Кабміну.

Хлєбнікову, яка отримала 50% опіків під час пожежі взялися сватати: "Готова оплатити Марині пластичну операцію"

Марина Хлєбнікова, фото: Instagram

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Відома бізесвумен з Єкатеринбурга Олена Толкачова стурбована долею 56-річної Марини Хлєбнікової. Виявилося, що та готова оплатити ремонт в квартирі зірки. Але на цьому її допомога не закінчується, власниця агентства знайомств має намір видати Хлєбнікову заміж. До того ж вже встигла придивитися для неї кілька кандидатур.

Хірург Анни Трінчер "накричав" на неї через нові груди: "Такі ж огидні, як у Стужук"

Анна Трінчер, фото: Instagram

Зовсім недавно Анна Трінчер зробила собі груди у пластичного хірурга через місяць обговорень. У мережі навіть з'явилося відео, як виконавиця лежить і відходить від наркозу, а зараз в Stories, на своїй закритій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік, вона "спалилася" перед хірургом, що не носить після операції корсет, що загрожує чималими проблемами.

Батьки виявили у дитини рідкісний синдром посмішки, проблеми з самого народження: наважилися на експериментальне лікування за кордоном

Дівчинка з синдромом, фото: вільне джерело

У мережі розповіли історію маленької дівчинки, якій лікарі поставили діагноз рідкісний генетичний розлад. Тетяна Леонов і Еван Діксон зараз планують переїхати за кордон для того, щоб однорічна дочка взяла участь у медичних випробуваннях. Завдяки ним буде можливість того, щоб вона повернулася до нормального життя.

Пара вперше помітила, що їх маленька дівчинка розвивається не так, як більшість немовлят, всього через кілька місяців після її народження в жовтні 2020 року.

Настю Волочкову здали "з потрохами" після недавнього пияцтва і скандалу з бортпровідниками: "Вона твереза не літає"

Публікація Анастасії Волочкової, скріншот: Instagram

Зовсім недавно Анастасія Волочкова знову потрапила в неприємну скандальну історію через свій буйний і явно нетверезий стан на борту літака, який летів з Мальдівських островів до Росії. Очевидці повідомляють, що балерина була п'яна і відмовлялася надіти маску.

Директор балерини прокоментувала випадок і підтвердила припущення про її п'яний стан, хоча сама 45-річна зірка заперечує свою провину.