Молитва - сильне звернення до Господа і іншим святим; підношення розуму і серця, виражене в теплих і важливих словах, читання яких можливо всюди. Будь це відокремленим домашнім куточком або церквою, де можна поставити свічку.

Молитов буває кілька-прохальні, покаянні, подячні, коли люди просять у Бога допомоги, вибачення після худого справи або дякують, отримавши спочатку просиме.

Церква, фото: вільне джерело

Зараз ми поговоримо про найсильнішому зверненні преподобного Амвросія Оптинського, щоб поговорити про дітей з Господом - важливо для всіх батьків. У цій молитві дорослі просять, щоб їхні діти пізнали істину Бога, Його волю.

***

Популярні новини зараз

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Господи, Ти один все знаєш, все можеш і хочеш, щоб всі врятувалися і до розуміння істини прийшли. Вразуми дітей моїх (імена) пізнанням істини Твоєї і волі Твоєї святої, зміцни їх у виконанні заповідей Твоїх, і мене грішного (грішну), помилуй. Амінь

***

Церква, фото: скріншот з відео

Амвросій Оптинський - священнослужитель, прославлений в лику святих 6 червня 1988 року, а також прообраз старця Зосими в романі відомого російського письменника Федора Достоєвського - "Брати Карамазови".

Нагадаємо, українець занурився в ополонку на Водохреща і не виринув назад: життя чоловікові врятувати не вдалося

Як повідомляв "Знай.ua", священик вберіг українців від гріхів, але дозволив читати смс-ки чоловіка і писати на могилах: "Нечесно"

Знай.ua писав, найлегший спосіб позбавити ваш будинок від бідності за допомогою старого взуття і свічки: не озирайтеся, біда ходить близько. Для цього потрібно знайти взуття, на викид. Це можуть бути звичайні старі тапочки.