Продовжуємо говорити в 2022 році про важливі новини, про наших улюблених домашніх тварин - про котиків.

Нещодавно ми відповідали на дуже цікаве питання - чого не можна робити з переляканими котами і кого вони можуть боятися з родичів, а зараз поговоримо на тему хвостів і те, як вони стали головним показником правильно підібраного розміру лотка і бортиків.

Котик, скріншот: Youtube

Тому, щоб підібрати правильний лоток, обов'язково слід врахувати розмір кішки і довжину її хвоста. Всі знають, що правильна поза котів при поході в туалет - коли хвіст паралельний землі, але якщо він раптом буде впиратися в стінку або згинатися, лежачи на бортику, пухнастик вирішить знайти більш зручне місце в будинку.

Хоча, якщо їх і безкопоїть положення хвоста в лотку, вони можуть періодично користуватися своїм туалетом. Але "брудні справи" бувають і поза лотка. Тому рекомендуємо підбирати овальні форми, більш зручні для хвоста.

Котики, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ще можна відзначити, що якимось котам може подобатися порожній лоток або лоток з сіткою. Але в якийсь момент він може сильно зачепитися кігтем. З'явиться відторгнення і пухнастик просто перестане ходити в туалет.

Нагадаємо, серцевий фермер врятував сотні рогатих красенів від рук браконьєрів - могли загинути, але отримали нове життя в Карпатах: "Заборонено стріляти"

Як повідомляв "Знай.ua", у маленького папуги забрали матусю ще до того, як він вилупився з яйця. Добра людина виходив його, як синочка

Знай.ua писав, чому не можна чіпати котиків, коли їм страшно - пухнаста "істерика" може стати останньою