Добігає кінця третій січневий тиждень нового 2022 року — будні дні захопили українців, святкувати практично нічого.

Єдино - в суботу, 22 січня, відзначали День Соборності (103-річчя). Дні течуть, вже зовсім скоро залишиться лише один зимовий місяць-лютий, далі відлига, бруд на вулицях і очікування сонечка, тепла, пташок і зелені. А поки ми поговоримо про прогноз погоди на неділю, 23 число.

Погода, фото знай.иа

Відомий синоптик Наталка Діденко теж трохи висловилася про те, якою буде ця неділя.

"На дорогах ожеледиця. В Україні 22-23 січня сніжитиме у західних, північних областях, Вінницькій області. Морозна погода в Україні буде домінувати в неділю вже-3-8 градусів (на півдні поки побуде тепліше), надалі по тижню мороз посилиться", - пише вона.

У неділю, 23 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -6℃ ...+1℃ вдень і -12℃ ...-4℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 5-10, 7-12 метрів в секунду (північно-східного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько -2℃ ...-4℃ вдень, вночі -7℃ ...-5℃.

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Погода в Україні на 23 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, немовля викинули на 20-градусний мороз, але дівчинка вижила і навіть знайшла батьків: дивовижна історія порятунку

Як повідомляв "Знай.ua", безстрашні українці пірнули в ополонці освятитися на Водохреща - дівчата в купальниках, хлопці в смішних трусах: аж мороз по шкірі

Знай.ua писав, напівроздягнений Mеlovin в сніг і мороз прибіг до своєї подружки Лізі Русиної з "Танців з зірками": "Я нудьгував"